PRODUKTER OG TJENESTER

Produkter og tjenester / Duggpunktsmåling

Yaga kan tilby et komplett spekter av transmittere/instrumenter og tjenester for duggpunktsmåling.

Kalibrering

På vårt laboratorium her i Ski kan vi kontrollmåle de fleste typer duggpunktstransmittere og evt. justere/kalibrere etter behov. Vårt referanseinstrument dekker området -95°C til +20°C duggpunkt.. Dette tilsvarer 40 ppb til 20 000 ppm H2O.

Byttetransmitter

Kjøper du en ny duggpunkttransmitter hos oss, vil du kunne kalibrere denne til en betraktelig lavere pris når den trenger ny kalibrering. Dette er en byttetransmitter
-løsning hvor du raskt vil kunne få en ny transmitter vesentlig billigere.

Måleinstrumenter

For måling av duggpunkt kan vi tilby flere typer måleinstrumenter. I leveringsprogrammet kan vi tilby transmittere fra CS Instruments. Dette er transmittere som har vist seg å være stabile og nøyaktige over tid. Disse egner seg spesielt godt for lave duggpunktstemperaturer. Typisk måleområde er -100 til +20°Cdp. For de som ikke har behov for måling av lave duggpunkt eller ikke har strenge krav til nøyaktighet kan måleinstrumenter fra E+E være et alternativ. Dette er transmittere basert på kapasitiv måling av relativ fuktighet og temperatur som sammen gir beregnet duggpunkt som måleverdi.

Under viser vi et utvalg av aktuelle produkter innen kategoriene:

Vi har et bredt utvalgt av duggpunktsmålere, både enkle transmittere og komplette, integrerte sampling- og behandlingssystemer.

FA 515 Ex

Robust og stabil Ex-sertifisert transmitter fra CS Instruments. Egenskaper:

FA 300-2 Ex

Robust og stabil Ex-sertifisert transmitter fra CS Instruments. UTGÅTT

FA410

FA 410 fra -80 til 20°Ctd er en idell duggpunktstransmitter for adsorpsjonstørkere.
Transmitteren blir typisk benyttet i komprimert lufttørkere og granulerte tørkere
med svært lave duggpunkt Egenskaper:

Portable instrumenter

DP500

Den portable duggpunktsmåleren DP500 er et håndholdt og batteridrevet instrument for alle typer duggpunktsmålinger ned til -80°Ctd. Med et stort og oversiktlig fargedisplay med berøringsfunksjon er det meget lett å både betjene instrumentet og å lese av måleresultatene. Målingene kan dessuten vise grafiske trender over tid.

Speil/referanseinstrumenter

MBW 373

MBW 373 har i løpet av 15 år etablert seg som en de-facto standard innen fuktighetsmåling. Inkrementell videreutvikling på bakgrunn av praktisk bruk og tilbakemeldinger fra kunder gjør at 373 møter forventningene til flere hundre brukere innen de mest krevende applikasjonene innen fuktighetsmåling.

MBW 473

Dette er lillebroren blandt duggpunktsinstrumentene fra MBW, men har likevel den høye ytelsen og det samme brukergrensesnittet som sine mer avanserte og kostbare søsken. Instrumentet er utstyrt med kabelmonterte målehoder som lar brukeren måle direkte i miljøet som skal undersøkes. Som standard leveres en temperatursensor. Ved å kombinere begge målte variabler er 473 i stand til å beregne og vise relativ fuktighet. 473 kan som en opsjon leveres med et barometrisk trykksensor.

MBW 573

Et 19″ rack-montert instrument for måling av duggpunkt basert på chilled mirror-prinsippet. Instrumentet er svært godt egnet i stasjonære industrielle applikasjoner. 573 er utstyrt med målehode, trykksensor, samplepumpe og flowmåler og er beregnet på kontinuerlig presisjonsmåling av frost-/duggpunkt og absolutt fuktighetsinnhold i et bredt spekter av anvendelsesområder med duggpunkt opp til +95°Cdp

MBW 973

Et portabelt instrument utstyrt med et målehode for punktmåling og kontinuerlig måling av frost/duggpunkt samt temperatur i luft og gass. Basert på måleprinsippet chilled mirror gir 973 en fundamental måling av duggpunkt, fri for drift og med høy grad av nøyaktighet. 973 har ikke behov for bytting av fuktighetssensor eller kalibrering. Ulik sensor-baserte instrumenter er den ordinære vedlikeholdet begrenset til å rense speilet en gang i blant.

Utgåtte produkter

Xentaur HDT

Stabil og effektiv HTF™-transmitter for måling av duggpunkt ned til -100°Cdp

Xentaur XDT

HTF™-transmitter i standard DIN eller NEMA utførelse

Xentaur LPDT

Loop-powered HTF™-transmitter med analog og digital utgangssignal

Xentaur XPDM

Et kompakt batteridrevet instrument som tar laboratoriepresisjon ut i feltet

Easidew Transmitter

En rimelig 2- (loop-powered) eller 3-tråds transmitter med innebyttemulighet