MBW 473

MBW 473 er lillebroren blandt duggpunktsinstrumentene fra MBW, men har likevel den høye ytelsen og det samme brukergrensesnittet som sine mer avanserte og kostbare søsken. Instrumentet er utstyrt med kabelmonterte målehoder som lar brukeren måle direkte i miljøet som skal undersøkes. Som standard leveres en temperatursensor.

Ved å kombinere begge målte variabler er 473 i stand til å beregne og vise relativ fuktighet. 473 kan som en opsjon leveres med et barometrisk trykksensor. To måleholder med 2 meter kabel leveres som standard. Kablene kan utvides til opptil 10 meter på forespørsel.

SH2-målehodet leveres men liten samplingsvifte med variabel hastighet som brukes til å generere en stabil gasstrøm over speilet. Det kan også kobles til eksterne samplingssysemer med standard 6mm elle 1/4″ fittings. Instrumentet er velegnet som en referanse i fuktighetskamre og kalibreringssystemer.

RP2-målehodet er utviklet for å plasseres direkte i miljøer med en eksisterende gasstrøm. Som et eksempel kan vi nevne RH kalibreringskamre hvor en sirkulasjonsvivte brukes til å blande luften slik at temperatur og fuktighet er uniform.

Sammen med T12 multikanaltermometeret er 473 spesielt godt egnet til validering av klimakamre.

Egenskaper

Spesifikasjoner

Måleområde   -30..+70°C frost/duggpunkt
Temperatur   -50..+100°C
Temperatur med T12   -200..+250°C

Typiske applikasjoner

Tilbehør

Målehodet SH2. Dette er et målehodet med et to-nivås Peltier-element for styring av speiltemperaturen. Enheten inkluderer en vifte med justerbar hastighet som sørger for en jevn og stabil gasstrøm over speiloverflaten. Viften kan fjernes. Uten vifte kan SH2-hodet koble til andre enhter med teflonslager og standard fittings (6mm eller 1/4″). Vi kan dessuten levere en kalibrert temperaturprobe med 0.5m og 3m kabler for tilkobling enten direkte på målehodet eller til kontakten bak på 473-instrumentet. Typiske anvendelsesområder for SH2 inkluderer validering av klimakamre, fuktighetsgeneratorer, testing av motorceller og kalibreringsprosjekter ute i felt.

Målehodet RP2. RP2 er et kompakt målehodet med et integret to-nivåes Peliter-element. Målehodet inkluderer tilkoblingsmulighet for temperaturmåling. Det leveres med en kalibrert temperatursenssor montert på hodet, samt med en forlengingskabel. RP2 er egnet for direkte innsetting i applikasjoner med en eksisterende gasstrøm, f.eks. fuktighetsgeneratorer, klimakamre, i prosesser i produksjon og i luftkanaler.