PRODUKTER OG TJENESTER

Produkter og tjenester / Flow luft gass damp væske / Kurz in-line massemålere

Kurz in-line massemålere

Inline masseflowmålere fra Kurz Instruments er designet for nøyaktig “plug and play” måling på gassflow i applikasjoner hvor rørdiameteren er mindre enn 200mm (8″). Enda større nøyaktighet kan oppnås ved å kalibrere instrumentet i en spole som blir en del av prosesslinjen.

Standardmodeller

Målere i 405FTB og 504FT-seriene gir best måling når de kobles til rette partier av prosessrørledningen. Disse to standardmodellene er utmerkede flowmålere som har blitt brukt med hell i flere tusen kraftverk, vannanlegg, energiproduksjon og prosessapplikasjoner over hele verden. Modellene er bygget rundt en gjennomhullet plate som former flowen og gir stabil og repeterbar nøyaktighet.

Profilimmune modeller

Målere i 534FTB og 534FT-seriene har den beste “out of the box” nøyaktigheten på markedet. De er designet spesielt for applikasjoner med “vanskelige” rørledninger, skid-systemer, samt i situasjoner som stiller de største kravene til nøyaktighet. Modellene skaper stabile flowprofiler ved å koble en utvidelsesfunksjon og en komprimeringsfunksjon som tvinger flowen til å opptre på nøyaktig samme måte som den gjør i en kalibreringslab.

Modeller

504FTB-serien

Den nyeste og kraftigste termiske flowmåleren på markedet. Ideell for mindre rørledninger med diameter 13–150 mm (0.5–6″). Egnet for et bredt spekter av gasser, temperaturer og flowhastigheter. Fleksibel montering, kraftforsyning og kommunikasjonsmuligheter.

504FT-serien

Digital smart teknologi, vedprøvd i mer enn ti år med flere titalls tusen målere i bruk i applikasjoner over hele verden. Ideell for mindre rørledninger med diameter 13–150 mm (0.5–6″). Egnet for et stort spekter av gasser, temperaturer og flowrater.

534FTB-serien

Den nyeste og kraftigste termiske flowmåleren på markedet, med flowprofilkorrigerende komponenter. Ideell for mindre rørledninger med diameter 13–200 mm (0.5–6″). Egnet for et bredt spekter av gasser, temperaturer og flowhastigheter. Fleksibel montering, kraftforsyning og kommunikasjonsmuligheter.

534FT-serien

Digital smart teknologi, vedprøvd i mer enn ti år med flere titalls tusen målere i bruk i applikasjoner over hele verden, med flowprofilkorrigerende komponenter. Ideell for mindre rørledninger med diameter 13–200 mm (0.5–6″). Egnet for et stort spekter av gasser, temperaturer og flowrater.