PRODUKTER OG TJENESTER

Produkter og tjenester / Flow luft gass damp væske / Kurz innstikkmassemålere

Kurz innstikkmassemålere

Våre innstikkmassemålerne fra Kurz kombinerer utmerket repeterbarhet og NIST sporbar måling av masseflow med enkel innstikksmontering. Målerne er egnet for alle rør og røykgasskanaler fra 60mm (2,5″) og oppover.

Ettpunkts

På grunn av enkel installasjon, enkelt vedlikehold, gunstig kostnadsnivå og et bredt anvendelsesområde har gjort disse modellene til et grunnsteinsprodukt for Kurz Instruments. Tusenvis av disse massemålerne er i bruk i applikasjoner innen prosessgasser, høytrykksluftlinjer, innen energi-industri og også for måling av utslippene fra forbrenningsoner i mindre anlegg. Målere i MFTB-serien møter kravene i CRMS mass compliance regulation og kan benyttes for måling ved anlegg med utslippstillatelser.

Flerpunkts

Flerpunktproduktene er et utvidelse av den samme teknologien for større rør- og pipestørrelser samt i prosesser hvor det stilles enda større krav il nøyaktighet, repeterbarhet, pålielighet og rendundans. Multipunktelementene anvendes sammen med en Kurz 155 flowcomputer/transmitter for å koordinere alle variablene som inngår i sammenlagttall og gjennomsnitt.

Automatisk rengjøring (opsjon)

Mange industrielle prosesser innebærer et høyt støv- og skittnivå og/eller partikler som på en eller annen måte påvirker målingene. Våre massemålere kan leveres med en unik selvrens-løsning som benytter trykkluft (eller evt. en annen gass) til å rengjøre måleren og vedlikeholde målerens måleegenskaper. En god rengjøringsrutine vil redusere nødendigheten av kostbar nedetid selv i de mest krevende applikasjonene.

Modeller

454FTB-serien

(Ettpunkts) Den nyeste og kraftigste termiske flowmåleren på markedet, med flere tusen felt-testede enheter i bruk. Ideell for middels store prosesslinjer med diameter 60–900mm. Egnet for et stort spekter av gasser, temperaturer og flowrater. Fleksibel montering, kraftforsyning og kommunikasjonsmuligheter.

454FTB-WGF serien

(Ettpunkts) Den første termiske flowmåleren beregnet på bruk i biogass og andre våte gasstrømmer.

454FT-serien

(Ettpunkts) Digital smart teknologi, vedprøvd i mer enn ti år med flere titalls tusen målere i bruk i applikasjoner over hele verden. Ideell for middels store anlegg med diameter 60–900mm.

K-BAR 2000B-serien

For stacks over 750mm hvor det er nødvendig med flere målepunker for profilkorreksjon.