Systech 8700

Velprøvd gjennomtrengningsanalyse for opptil 11 samtidige prøver

Oksygenpermeasjonsanalysatoren 8700 er et allsidig instrument for måling av OTR (Oxygen Transmission Rate) for flasker, pakker og filmer/hinner.

Instrumentet har kapasitet til å gjøre opptil 11 (utvidbart til 66) prøver samtidig.

8700 er ideell for produksjonstesting i moderne høyhastighets produksjonslinjer og i laboratorier.

Rask analyse for kvalitetskontroll

Ved hjelp av en Turbopurge™-funksjon og en proprietær coulometrisk sensor kan 8700 levere komplette testresultater for belagte plastikkflasker på mindre enn tolv timer. Spesifiksjonstester for QC kan leveres på mindre enn tre timer.

Mange teststasjoner

8700 leveres med 11 testkammere som standard. I tillegg er det mulig å montere opptil fem utvidelsesmoduler som tilsammen gir 66 testkammere totalt — alle kontrollert av den samme teststasjonen.

Hvert testkammer kan kontrolleres individuelt, dvs. man kan aktivere, deaktivere, starte testing, avslutte testing og utsette prøvetakingen på hver enkelt testkammer individuelt.

Intuitiv programvare

Programvaren som styrer instrumentet er brukervennlig og intuitivt og krever lite opplæring. Styreprogrammet viser måleresultatene grafisk og i sanntid slik at man kan overvåke prosessen og dokumentere testresultatene.

Programvaren er Windows-basert.

Automatisk styring

Programvaren er skrevet for å kunne styre masseflowkontrollere, temperatur og andre viktige styreparametre som er nødvendige for å oppnå pålitelige og repeterbare måleresultater. Testinnstillinger og måleesultater arkiveres, samt presenteres både grafisk og digitalt.

Stor fleksibilitet

Ved hjelp av et bredt utvalg av adaptere kan man analysere filmer og hinner, containere og ulike typer beholdere, poser og vesker m.m.

Vi kan også levere skreddersydde adaptre konstruert etter kundens behov.

Nøkkelegenskaper

Anvendelser

Plastikkflasker * belagte plastikkflasker * belagte flasker for øl, vin osv. * beholdere for dyrefór * innpakning for kornblandinger * farmasøytiske innpakninger * fruktjuiceflasker * leskedrikkbokser * barrierehinner