PRODUKTER OG TJENESTER

Produkter og tjenester / Flow luft gass damp væske / Portable flowmålere

Portable flowmålere

Man kan fremdeles ane opprinnelsen til “hot-wire”-teknologien i funksjonaliteten og designet av de portable lufthastighetmålerne fra Kurz Instruments. Kurz har modeller som demonstrerer utviklingen fra sin spede barndom til den industrielle arbeidshesten teknologien har vokst opp til å bli.

2440-serien

2440-serien består av smarte, hardføre, pålitelige og nøyaktige portable termiske lufthastighetsmålere som samtidig er enkle i bruk. Målerne er egnet for nesten alle applikasjoner: industriell hygiene, luftforurensning, HVAC, forbrenningsavgasser, måling av hastighet i skorsteiner (stacks) og rørledninger, samt mange fler.
De fem modellene måler lufthastighet, masseflow og temperatur i området fra -40°C til +500°C og opp til 18.000 SFPM. Alle modellene deler den samme grunnleggende elektronikken, mens de har sin egen variant av sensorene tilpasset ulike applikasjonsområder. Målerne i serien har digitals display, datalogging med 1500 målepunkter, og sensorer for hastighet, volum, masseflow og temperatur. Hver modell leveres også med en robust koffert, universalbatterilader, og en elektronikkmodul av aluminium med en praktisk baklyst LCD-skjerm og tastatur. De fem modellene i 2440-serien er de mest avanserte og anvendelige lufthastighetmålerne på markedet.

490-serien

Den sanne “hot wire” modellen i Kurz-familien. Åpen leder sensor, ekstremt følsom, rask respons i tilnærmet lommeformat.

Mer informasjon

Modell 2441

Ideell for lab og benkarbeid

Modell 2442

Ideell for HVAC og industriell hygiene

Model 2443

Ideell for lett industrielt feltarbeid

Model 2444

Ideell for tungt industrielt arbeid

Model 2445

Ideell for høy temperatur

Model 490

Miniatyr lufthastighetmåler