G300 III lekkasjedetektorer for brennbare gasser

G300 er spesielt utviklet for nøyaktig lokalisering av gasslekkasjer. G300 varsler økende gasskonsentrasjer med en voksende lyssøyle og lydsignaler.

Tydelig display og varsel

Endringer i gasskonsentrasjonen indikeres både visuelt og med lyd. Frekvensen til lydsignalene indikerer økende eller synkende gasskonsentrasjon. På den måten kan lekkasjer lokaliseres selv i større rørledningsystemer.

Enkel i bruk

G300 kan betjenes med kun én knapp. Instrumentet reagerer på konsentrasjoner så små som 5 ppm og opp til 10.000 ppm (1 vol-%). Man veksle mellom ulike måleområder med et enkelt tastetrykk. Dette gjør det mulig å benytte instrumentet til lekkasjelokalisering selv i gassfylte områder.

Instrumentet kan bæres i lommen mens sensoren betjenes med én hånd.

Snusing rundt hjørner

Sensoren er montert på en svanehals som er fastmontert på instrumentet. Svanehalsen kan føres inn i små åpninger og sprekker for lokalisering av lekkasjer i vanskelig tilgjengelige områder.

Lang levetid

Måleprinsippet G300 benytter seg av kaller chemosorbsjon. En nøkkelegenskap ved denne teknikken er kort oppvarmingstid og lang levetid. Enheten utfører automatisk nullkalibrering etter hvert måleområdebytte.

Det oppladbare batteriet yter mer enn 8 timers kontinuerlig bruk.

Spesifikasjoner

SensortypeChemosorbsjon
GasserBrennbare gasser
Størrelse60 x 120 x 35 mm (BxHxD)
Vektca. 350g
InstrumenthusPolyamid
KapslingsgradIP56
Godkjenninger
ATEXEx s IIC T6