PCME DUST ALARM 40

PCME lanserer DUST ALARM 40, en fullstendig nyutviklet etterfølger til våre eldre modeller BREAK ALARM 10a (DS10) og BREAK ALARM 30a (DS30). Instrumentet har en ny smartsensor og kobler opp til en helt ny kontrollenhet med vårt nye full-farge ikon-baserte brukergrensesnitt. Med mulighet for 4-20 mA-utganger, relé-utganger, trykkluftrensing, alarmforsinkelse og andre smarte funksjoner, er DUST ALARM 40 en flott filterlekkasje- og filtersviktdetektor.
DUST ALARM 40 fra PCME er et pålitelig og kosteffektivt instrument for kontinuerlig overvåkning av posefilteranlegg. Instrumentet kombinerer fordelene med PCME sin ElectroDynamic™ sensorteknologi med en separat kontrollenhet som tilbyr skalerte 4-20 mA utganger, doble lokale alarmer og doble reléutganger.

Alle funksjonene kan styres via en tydelig og enkel ikon-drevet meny. Resultatet er pålitelig filterovervåkning.
Den patenterte ElectroDynamic™ teknologien til PCME isolerer et spesifikt frekvensbånd fra likestrømsprofilen rundt proben, og filtrerer bort vekselsstrømmer som skyldes partikkelkollisjoner i nærheten. Denne teknologien fungerer mye bedre enn konvensjonelle triboelektriske løsninger og alternative likestrømsbaserte løsninger ved å være mye mindre følsom for belegg på proben samt hastighetsendringer (og ikke følsom i det hele tatt for endringer innenfor 8 til 20 m/s). Denne teknologien gjør altså at måleren er robust mot forurensning og avleiringer på sensoren som over tid for triboelektriske målere vil forårsake drift i signalverdien.

Nøkkelegenskaper

Se også

Nedlastinger