ASP 1xx

Ankersmid ASP stasjonært gassuttak

ASP-serien med stasjonære, oppvarmede gassuttak fra Ankersmid er utviklet for kontinuerlige gassprøvetaking fra de aller fleste industriprosesser. ASP-serien er modulær og svært anvendelig, enten man har en prosess med høyt eller lavt støvinnhold, ekstrem fuktighet eller ulike temperaturer.

Modulært system

Standardutgaven opererer ved 180°C. Vi kan også levere en alternativ utgave som opererer ved 320°C for høytemperaturprosesser som f.eks. Denox-applikasjoner.

Gassuttakene er tilgjengelige i tre forskjellige lengder og passer for alt fra lavt til svært høyt støvinnhold. Ved hjelp av blowback-opsjonen kan enheten håndtere enda høyere støvinnhold. En ytterligere fordel er at alle filtre kan byttes ut uten at det er nødvendig å demontere gassuttaket. Filtre kan byttes ut uten verktøy og på kort tid.

Temperaturen kontrolleres av et mikroprosessorbasert PID-kontroller. Standard temperatursensor er PT100 for lavtemperaturprosessor og Fe-CuNi for høytemperaturutgaven. Enheten kan programmeres med alarmer og feilsignaler. Ved hjelp av opsjonen Modbus/RS485 kan man opprette toveis kommunikasjon med kontrollrom.

Utgaver

APS-serien består av fem hovedvarianter.