Ankersmid ASS

Ankersmid ASS stasjonær gassbehandlingsenhet

ASS-serien fra Ankersmid består av komplette stasjonære gassbehandlingssystemer bereget for montering på vegg og i skap. Instrumentene i ASS-serien krever dessuten minimalt med vedlikehold.

ASS er egnet for variabelt, diskontinuerlig og kontinuerlig prøvetaking. Standardutgaven er velegnet for de fleste standardapplikasjonene, men vi kan også tilby tilpassninger for mer krevende applikasjoner. Ta kontakt for å diskutere nettopp deres behov.

Enheten er lett å koble opp. Slangen med den oppvarmede gassprøven monteres på gassinntaket. Man kan også montere en kuleventil for å kalibrere gassanalysatoren med en kalibreringsgass. Gassflowen styres ved hjelp av en membranpumpe. Enheten kan om ønskelig leveres med en flowmåler med integrert nåleventil. Flowmeteret er innebygget i elektronikken og er synlig utenfra selv når kofferten er lukket. Eventuell kondens fjernes fortløpende via den innebygde peristaltiske pumpen.

Den særegne mikroprosessorstyrte peltierkjøleren stabiliserer duggpunktet. Duggpunktet er som standard satt til 4°C men kan justeres fritt i området 1 – 15°C. Gasskjøleren er utstyrt med en varmeveksler laget av glass og PTFE. Alternativt kan vi levere varmevekslere konstruert utelukkende av PTFE eller rustfritt stål.

Et finfilterhus (AUF) er montert ved inntaket til gasspumpen. Vi kan tilby et bredt spekter av filtre av forskjellige materialer og porøsitet.

Nøkkelegenskaper