Yaga logo
Forside Om oss Publikasjoner Service Utleie Referanser Lenker Verktøy Kontakt oss
PRODUKTER OG TJENESTER
Arbeidsmiljø Cavity ring-down spektroskopi CO2-måling Duggpunkt Flow luft - gass - damp - væske FTIR Fuktighet Fuktighet i olje Gassdeteksjon Lekkasjedeteksjon SF6-målinger GC Kalibrering og gassblanding Klimagass / GHG Kvikksølv MAP – Mat & Pakk Miljørapportering NOx-måling Oksygen Portable instrumenter Sampling og gassbehandling Service Støv Teflon Temperatur Utleie Utslipp til luft Varmeslanger

Kurz innstikkmassemålere

Dekorasjonsbilde

Våre innstikkmassemålerne fra Kurz kombinerer utmerket repeterbarhet og NIST sporbar måling av masseflow med enkel innstikksmontering. Målerne er egnet for alle rør og røykgasskanaler fra 60mm (2,5") og oppover.

Ettpunkts

På grunn av enkel installasjon, enkelt vedlikehold, gunstig kostnadsnivå og et bredt anvendelsesområde har gjort disse modellene til et grunnsteinsprodukt for Kurz Instruments. Tusenvis av disse massemålerne er i bruk i applikasjoner innen prosessgasser, høytrykksluftlinjer, innen energi-industri og også for måling av utslippene fra forbrenningsoner i mindre anlegg. Målere i MFTB-serien møter kravene i CRMS mass compliance regulation og kan benyttes for måling ved anlegg med utslippstillatelser.

Flerpunkts

Flerpunktproduktene er et utvidelse av den samme teknologien for større rør- og pipestørrelser samt i prosesser hvor det stilles enda større krav il nøyaktighet, repeterbarhet, pålielighet og rendundans. Multipunktelementene anvendes sammen med en Kurz 155 flowcomputer/transmitter for å koordinere alle variablene som inngår i sammenlagttall og gjennomsnitt.

Automatisk rengjøring (opsjon)

Mange industrielle prosesser innebærer et høyt støv- og skittnivå og/eller partikler som på en eller annen måte påvirker målingene. Våre massemålere kan leveres med en unik selvrens-løsning som benytter trykkluft (eller evt. en annen gass) til å rengjøre måleren og vedlikeholde målerens måleegenskaper. En god rengjøringsrutine vil redusere nødendigheten av kostbar nedetid selv i de mest krevende applikasjonene.

Modeller

454FTB-serien Les mer (Ettpunkts) Den nyeste og kraftigste termiske flowmåleren på markedet, med flere tusen felt-testede enheter i bruk. Ideell for middels store prosesslinjer med diameter 60–900mm. Egnet for et stort spekter av gasser, temperaturer og flowrater. Fleksibel montering, kraftforsyning og kommunikasjonsmuligheter.
454FTB-WGF serien Les mer (Ettpunkts) Den første termiske flowmåleren beregnet på bruk i biogass og andre våte gasstrømmer.
454FT-serien Les mer (Ettpunkts) Digital smart teknologi, vedprøvd i mer enn ti år med flere titalls tusen målere i bruk i applikasjoner over hele verden. Ideell for middels store anlegg med diameter 60–900mm.
K-BAR 2000B-serien Les mer For stacks over 750mm hvor det er nødvendig med flere målepunker for profilkorreksjon.
Kontakt oss
Anolitveien 16
N-1400 Ski, Norway
Telefonsymbol(+47) 64 87 75 50
Sertifikater
Økonomi
Dun&Bradstreet logo
Last ned sammendrag PDF symbol
Full rapport er tilgjengelig ved forespørsel.
Informasjon

17.08.2018

CS lanserer FA 515 Ex duggpunktstransmitter for måling av restfuktighet i eksplosjonsfarlige områder.
> Les mer

01.08.2018

Anvendelsesområder for PCME LEAK LOCATE 662.
> Les mer

22.05.2018

Kurz oppsummerer nyhetsåret 2017 med nye og forbedrede funksjoner og lanserer Model 255 Flow Computer
> Les mer

01.05.2018

PCME lanserer LEAK LOCATE 662 for deteksjon av filtersvikt i filterhus med flere filterkammere.
> Les mer

01.05.2018

CS lanserer LD 500 og LD 510, lekkasjedetektorer med kamera og evne til å oppdage selv små gasslekkasjer på lang avstand.
> Les mer

12.06.2017

PCME lanserer DUST ALARM 40, en ny filterovervåknignsløsning med et lettbetjent fullfarge brukergrensesnitt og mange smarte funksjoner.
> Les mer

01.03.2016

Bruk av Gasmet FTIR i klimagassforskning i felt.
> Les mer

20.05.2014

Vi lanserer Gasmet CMM for kontinuerlig måling av kvikksølv.
> Les mer

03.11.2013

Vi lanserer Kurz 454FTB-WGF masseflowmåler for biogass og andre våte gasser.
> Les mer

25.02.2013

Vi lanserer NovaPRO gasskromatograf for prosess.
> Les mer

Fant du ikke det du leter etter, eller ønsker du mer informasjon?

Dersom du ønsker det, kan vi ta kontakt med deg.

Jeg ønsker:
Sender henvendelsen...
Takk for din tilbakemelding.
Henvendelsen er mottatt. Vi vil ta kontakt så raskt som mulig.
Kunne ikke sende henvendelsen. Prøv igjen.