Yaga logo
Forside Om oss Publikasjoner Service Utleie Referanser Lenker Verktøy Kontakt oss
PRODUKTER OG TJENESTER
Arbeidsmiljø Cavity ring-down spektroskopi CO2-måling Duggpunkt Flow luft - gass - damp - væske FTIR Fuktighet Fuktighet i olje Gassdeteksjon SF6-målinger GC Kalibrering og gassblanding Klimagass / GHG Kvikksølv MAP – Mat & Pakk Miljørapportering NOx-måling Oksygen Portable instrumenter Sampling og gassbehandling Service Støv Teflon Temperatur Utleie Utslipp til luft Varmeslanger

Publikasjoner

Nyeste publikasjoner fra Yaga eller fra våre leverandører.

Juni 2017 Filterovervåkning: DUST ALARM 40 PCME Ltd

PCME lanserer DUST ALARM 40, en fullstendig nyutviklet etterfølger til våre eldre modeller BREAK ALARM 10a (DS10) og BREAK ALARM 30a (DS30). Instrumentet har en ny smartsensor og kobler opp til en helt ny kontrollenhet med vårt nye full-farge ikon-baserte brukergrensesnitt. Med mulighet for 4-20 mA-utganger, relé-utganger, trykkluftrensing, alarmforsinkelse og andre smarte funksjoner, er DUST ALARM 40 en flott filterlekkasje- og filtersviktdetektor.

Les mer

April 2017 Flowmåling: Utvidet måleområde Kurz Instruments Inc.

Kurz Instruments Inc. kan nå tilby et langt større måleområde for sine mest populære flowmålere. For instrumentene 454, 504 og 534 er måleområdet for masseflow (hastighet, volum, mengde) økt med opptil 400% sammenlignet med tidligere utgaver av instrumentene. Dette mens påliteligheten og nøyaktigheten som Kurz flowmålere er kjent for, er ivaretatt.

Les mer (Engelsk) PDF symbol

Mars 2017 Flowmåling: Forsterket sensorbeskyttelse med TiAlN Kurz Instruments Inc.

Flowmålere fra Kurz Instruments Inc. er i utgangspunktet hardføre og tåler mange etsende og skitne gasser. Enkelte applikasjoner, spesielt en del eldre kull- og sementanlegg, kan utsette instrumentet for mekanisk slitasje over tid. For slike ekstremt krevende anlegg lanserer Kurz Instruments et nytt og sterkere beskyttelsesbelegg med titanium aluminiumnitrid (TiAlN). Dette nye beskyttelsesbelegget øker nano-hardness ratingen på sensoren til 28.

Den forsterkede sensoren er tilgjengelig som en opsjon for modellene 454FTB, K-BAR 2000B og 2440.

Les mer (Engelsk) PDF symbol

Februar 2017 Støvmåling: PCME QAL 360 PCME Ltd

PCME lanserer QAL 360, et nytt instrument i PCME ProScatter™ BackScatter serien. Dette instrumentet er designet for bruk i medium til store røykgasskanaler og alt fra svært lave (<1 mg/m3) til høye støvkonsentrasjoner. Felles for alle instrumentene i BackScatter serien er at instrumentene kun monteres på den ene siden av kanalen. QAL 360 er utstyrt med et komplett sett av selvtestfunksjoner og er ideell for måling av partikkelkonsentrasjoner i røykgasskanaler fra kraftverk og forbrenningsanlegg, inkludert olje- og gasskraftverk, raffineri og biobrenselsanlegg. QAL3 60 er også egnet i kjemisk industry såvel som i mineral, sement og metallprosesser.

Les mer

Februar 2017 Ny funksjon: PROFIBUS-DP Kurz Instruments Inc.

Kurz Instruments Inc. lanserer støtte for PROFIBUS (Process Field Bus) for produktserien B-Series, som bl.a. inkluderer den populære flowmåleren 454FTB og våtgassflowmåleren 454FTB-WGF. PROFIBUS DP er en digital kommunikasjonsprotokoll som er mye brukt til å styre sensorer og ventiler i produksjonsprosesser verden over.

I denne publikasjonen kan du lese mer om PROFIBUS DP i forbindelse med flowmålere fra Kurz Instruments Inc.

Les mer (Engelsk) PDF symbol

Januar 2017 Ny funksjon: Varierende gasskomposisjon Kurz Instruments Inc.

De fleste kjemiske produksjonsprosesser er konstruert rundt en struktur hvor man benytter en enkel ren gass (slik som luft til forbrenning, komprimert luft til pneumatiske systemer eller nitrogen for brannsikkerhet) eller en fast gassblanding. Enkelte prosessmålinger må imidlertid utføres på lokasjoner hvor gassens tilstand kan være i endring eller hvor sammensetningen kan endres på grunn av ulike forhold i prosessen.

I denne publikasjonen presenteres hvordan Kurz B-Series med flowmålere nå har mulighet til å tilpasse seg endringer i gass-sammensetningen via manuelle eller automatiske justeringer.

Les mer (Engelsk) PDF symbol

Desember 2016 Emisjon fra forbrenningsprosesser Kurz Instruments Inc.

Et kort sammendrag av fordelene ved å bruke et flerpunkts innstikkinstrument, Kurz K-BAR 2000, til flowmåling i utslippsmåling og forbrenningsprosesser.

Les mer (Engelsk) PDF symbol

Mai 2016 Ny funksjon: én måler – flere gasskurver Kurz Instruments Inc.

Det er nå mulig å forhåndsprogrammere opptil fem ulike gasskurver for bruk av Kurz flowmålere i ulike faser av prosessen, i ulike applikasjoner eller rett og slett for å ha en flowmåler i reserve klar til bruk der det måtte bli nødvendig.

Les mer (Engelsk) PDF symbol

Kontakt oss
Anolitveien 16
N-1400 Ski, Norway
Telefonsymbol(+47) 64 87 75 50
Sertifikater
Økonomi
Dun&Bradstreet logo
Last ned sammendrag PDF symbol
Full rapport er tilgjengelig ved forespørsel.
Informasjon

12.06.2017

PCME lanserer DUST ALARM 40, en ny filterlekasjedetektor med et lettbetjent fullfarge brukergrensesnitt og mange smarte funksjoner.
> Les mer

01.03.2016

Bruk av Gasmet FTIR i klimagassforskning i felt.
> Les mer

20.05.2014

Vi lanserer Gasmet CMM for kontinuerlig måling av kvikksølv.
> Les mer

03.11.2013

Vi lanserer Kurz 454FTB-WGF masseflowmåler for biogass og andre våte gasser.
> Les mer

25.02.2013

Vi lanserer NovaPRO gasskromatograf for prosess.
> Les mer

Fant du ikke det du leter etter, eller ønsker du mer informasjon?

Dersom du ønsker det, kan vi ta kontakt med deg.

Jeg ønsker:
Sender henvendelsen...
Takk for din tilbakemelding.
Henvendelsen er mottatt. Vi vil ta kontakt så raskt som mulig.
Kunne ikke sende henvendelsen. Prøv igjen.